Rasprodana dvorana u Belom Manastiru uživala u stand-up showu „Dobra večer, došao sam po vašu kćer”

“Dobra večer, došao sam po vašu kćer” – ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Upravo ova jednostavna, ali emotivno nabijena rečenica postala je temelj za najnoviji stand-up show Jana Kerekeša, popularnog hrvatskog komičara.

Predstava je održana jučer u Belom Manastiru pred punom dvoranom publike. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a atmosfera je bila na vrhuncu od početka do kraja showa. Publika je reagirala oduševljeno, a smijeh i aplauz nisu prestajali tokom cijele večeri. Ovo je još jednom dokazalo koliko Jan Kerekeš zna povezati s publikom i donijeti im trenutke neizmjerne radosti.

Inspiracija i stvaranje showa

Ovaj stand-up nastao je nakon Janove “akupunkture mozga” za vrijeme jedne vožnje po autocesti Zagreb-Zagreb. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći. Kerekeš, poznat po svojoj sposobnosti da prepozna i iskoristi humor u svakodnevnim situacijama, ovoga puta se usredotočio na iskustvo koje dijeli s mnogim očevima diljem svijeta.

Tematika i sadržaj

Show istražuje sve nijanse roditeljstva, posebno iz perspektive oca koji se suočava s trenutkom kada treba pustiti svoju kćer da započne vlastiti život. Jan vješto koristi anegdote iz vlastitog života, začinjavajući ih sarkazmom, ironičnim komentarima i prepoznatljivim humorom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Publika može očekivati iskrene i smiješne priče o svim izazovima i radostima roditeljstva, od prvih koraka do tinejdžerskih godina, sve do trenutka kada netko pokuca na vrata s čuvenom rečenicom. Janova izvedba je prožeta emocijama, ali i neiscrpnom dozom humora koja će vas držati nasmijanim cijelo vrijeme.

Reakcije publike i kritike

Premijerna izvedba showa “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” oduševila je publiku, koja je hrlila na sve strane kako bi čula Janovu jedinstvenu interpretaciju roditeljskih strahova i ljubavi. Komentari su bili iznimno pozitivni, a publika je istaknula kako je Kerekeš uspio spojiti osobno i univerzalno u priči koja se tiče svih roditelja.

“Jan je nevjerojatan! Smijali smo se do suza cijelu večer. Njegove priče su tako realne i svakome od nas se dogodilo nešto slično. Prava terapija smijehom,” rekla je jedna od posjetiteljica nakon predstave.