Zamjena guma, pranje automobila i tepiha – sve na jednom mjestu u Delfinu!

Centar za pranje tepiha, automobila i vulkanizer Delfin u Osijeku nudi objedinjenu uslugu održavanja vozila. Nude stručnu i povoljnu uslugu pranja unutarnjeg i vanjskog dijela automobila, kao i održavanje laka, a osim toga i nudi  vulkanizersku radnju koja obuhvaća i hotel za gume.

Nedostatkom kvalitetnih ručnih praonica vozila na području Osječko-baranjske županije pokrenut je ovaj poduzetničkih pothvat kako bi građani imali sve potrebne usluge na jedno mjestu i to na adresi Martina Divalta 56 u Osijeku.

Vulkanizerski dio obuhvaća zamjenu guma, balansiranje, montažu, hotel za gume i nabavu novih guma renomiranim proizvođača prema željama kupca. Nakon što stručan tim Delfina promjeni gume na vozilu one bivaju skladištene u mračan i suh prostor, nakon što su  prije toga oprane i namazane zaštitnim sredstvom, kako bi do iduće sezone mijenjanja guma bile u najboljem stanju i spremne za upotrebu.

Usluge održavanja automobila ne obuhvaćaju samo pranje unutrašnjosti i vanjskog dijela automobila već i kemijsko čišćenje sjedala, pranje tapaciranih dijelova, poliranje laka vozila, poliranje farova, detaljno pranje i mnoštvo drugih usluga.

Osim pranja automobila Delfin je mjesto gdje možete kemijski očistiti tepihe te namještaj.

U sklopu kompleksa Centra za pranje tepiha, automobila i vulkanizer Delfin nalazi se i Caffe club Ecola gdje možete uz  vrhunsku kavu i ostale hladne i tople napitke sačekati svoje vozilo.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Centra za pranje tepiha, automobila i vulkanizer Delfin.

Svoje vozilo možete naručiti na broj 091 444 99 00.