Policija po nalogu Uskoka istražuje Horvata i Miloševića, ne i Aladrovića

FOTO:MB PRESS

Policija je jutros upala u stan ministra graditeljstva Darka Horvata.

Istražitelji navodno provjeravaju njegovu ulogu u zloporabama s kojima je već povezana njegova nekadašnja pomoćnica Ana Mandac.

Navodno se provjerava njegova uloga u zlouporabama za koje je osumnjičena njegova bivša pomoćnica. Nju USKOK sumnjiči da je na molbu Josipe Rimac sređivala obrtnicima potpore od Ministarstva gospodarstva dok ga je vodio Horvat.

Jutarnji neslužbeno doznaje da policija i Uskok sumnjiče, uz ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata, i ministra mirovinskoga sustava te potpredsjednika Vlade, ministra bez portfelja Borisa Miloševića.

Također, na listi osumnjičenih je navodno i bivši ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, te jedan državni tajnik iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao i ravnateljica Uprave u jednom ministarstvu.

24sata pišu kako se u Vladi održava hitan sastanak. Posjetimo, nitko iz spomenutih ministarstava, kao ni iz Vlade dosad se nije oglasio o svemu što se jutros piše po medijima. 24sata od osoba iz kruga obitelji ministra Aladrovića doznaju kako njega nitko još nije kontaktirao niti su mu došli u stan. Sve je navodno doznao iz medija.