Malenom Luki se ispunio životni san, upoznao je hrvatske reprezativce

Foto: Drago Sopta/HNS

Luki Novaku (6) iz Kozarca napokon je ostvario svoj životni san. Naime, kako nam je otkrio njegov otac Marijan, Luka je strastveni fan hrvatske reprezentacije i imao je žarku želju upoznati ih, a ta mu se prilika pružila u četvrtak nakon treninga u Rijeci.

Naime, Luka boluje od od cerebralne paralize, a više od svega želi zaigrati nogomet koliko mu njegovo tijelo bude to dopustilo. Dok čeka napredak u svom zdravstvenom stanju, Luka uživa u nogometu igrajući igrice, a nogometaše zna sve nabrojati napamet.

Kad je doznao koga ide upoznati, njegovoj sreći nije bilo kraja.

“U tim trenucima kad su naši reprezentativci prišli do Luke, maleni lavić od toliko velikog uzbuđenja jedva da je rekao koju riječ. Samo je kasnije rekao da mu je skoro srce iskočilo van”, rekao nam je Lukin tata Marijan dodavši kako je Luka u tom trenutku bio najsretnije dijete na svijetu.

Zajedno s njim, u danu za pamćenje, uživao je i njegov brat Dominik, koji mu je velika podrška u životu. Skupili su potpise omiljenih igrača, a Luka je dobio i loptu koja će mu biti velika motivacija u daljnjem liječenju.

Foto: Drago Sopta/HNS
Foto: Drago Sopta/HNS
Foto: Drago Sopta/HNS
Foto: Drago Sopta/HNS