Dani otvorenih vrata udruga – Kneževi Vinogradi

Udruga žena “Izvor” najavila je događanje povodom manifestacije “Dani otvorenih vrata udruga (DOVU)”, koju već dvanaestu godinu organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ove godine, udruga je pozvala i druge srodne organizacije iz općine Kneževi Vinogradi da zajednički otvore svoja vrata javnosti.

U sklopu ove manifestacije, 6. lipnja 2024. godine, organizirana je “Smotra udruga općine Kneževi Vinogradi”. Događaj će se održati na javnoj površini ispred Doma kulture u Kneževim Vinogradima, na adresi Glavna 82. U slučaju lošeg vremena, manifestacija će se premjestiti u svečanu salu IRIS, unutar Sportskog i rekreacijskog centra bazeni.

Planirano trajanje programa je od 15:00 do 17:00 sati. Tijekom smotre, udruge će imati priliku pokazati svoja postignuća i predstaviti bogatstvo svog rada široj javnosti. Ova manifestacija pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s različitim projektima i aktivnostima koje provode udruge u općini Kneževi Vinogradi, te promovira važnost njihovog djelovanja u lokalnoj zajednici.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane građane da posjete smotru i podrže rad udruga koje aktivno doprinose razvoju i dobrobiti zajednice.