Općina Popovac: Potpisani ugovori o stipendiranju

Općina Popovac objavila je Javni poziv za dodjelu stipendija i sufinanciranje smještaja studentima s područja Općine Popovac početkom studenoga 2023.godine.

Odabrano je 11 studenata koji ispunjavaju uvjete i koji su u subotu, 16. prosinca 2023. godine u prostorijama Općine Popovac potpisali ugovore o stipendiranju i ugovore o sufinanciranju smještaja. Nisu svi studenti mogli prisustvovati dodjeli pa će naknadno potpisati Ugovore o stipendiranju i preuzeti svoje stipendije.

Iznos stipendije iznosi 100 eura mjesečno, a sufinanciranje troškova smještaja iznosi 66,36 eura mjesečno. U odnosu na prošlu godinu Općina Popovac je povećala iznos stipendije i sufinanciranja smještaja.

Načelnik Općine Zoran Kontak je u prostorijama Općine dočekao studente kojima je uručio ugovore o stipendiranju i sufinanciranju smještaja. Poželio im je daljnju sreću u studiranju i čestitao blagdane.

Želim puno sreće i uspjeha u Vašem daljnjem studiranju, i Vama koji ste početnici. Tokom studiranja uvijek bude lijepih i loših trenutaka. Učite ali i zabavljajte se tokom studiranja. Želim Vam svu sreću i sretne blagdane.“, rekao je načelnik Općine Zoran Kontak.