Pekara Nova Europa vrši dostavu na području Belog Manastira

Kako bi u ovim danima izvanrednih okolnosti i mjera gdje su svi građani Republike Hrvatske ograničeni s kretanjem i radom svih djelatnosti, pekara Nova Europa iz Belog Manastir uvodi dostavu. Pekara Nova Europa vrši dostavu svih pekarskih proizvoda, pizza, roštilja, kolača i ostatka njihove bogate ponude.

Dostava je dostupna na području Belog Manastira svakoga dana od 8 do 17 sati te je dostava besplatna za sve narudžbe iznad 50 kuna. Za narudžbe i dostavu pekarskih proizvoda, pizza, torti i kolača potrebno je kontaktirati telefonski broj poslovnice 700-522, dok je za narudžbe i dostavu pekarskih proizvoda, pizza i roštilj programa potrebno zvati poslovnicu na telefonski broj 754-005.

Obzirom da je ovo jedna od rijetkih djelatnosti koje na području Belog Manastira vrše dostavu mnoštvo će građana olakšati si kupnju makar svakodnevnih proizvoda kao što je to kruh bez da svoje zdravlje dovode u pitanje odlaskom u bilo koju poslovnicu gdje je veći protok ljudi. Također, ovom dostavom građani s područja Belog Manastira moći se rjeđe ići u veće kupovine te se na taj način pridržavati svih mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite.

Za više informacija i ponudu proizvoda provjerite Facebook stranicu Pekare Nova Europa.

Pekara-Pizzeria- Gril Nova Europa, Kralja Tomislava 8a, Beli Manastir Narudžba: 754-005

Pekara-Pizzeria Nova Europa, Imre Nagya 12, Beli Manastir

Narudžba:700-522