Sportski dan u Belom Manastiru – održana manifestacija Sunday Games

Jučer je održana jedna od manifestacija u sklopu Belomanastirskog ljeta mladih 2019. godine, u organizaciji Savjeta mladih Grada Belog Manastira. Manifestacija Sunday Games održana je unatoč cjelodnevnoj kiši, naime sve aktivnosti prebačene su u nastavno-športsku dvoranu.

Sunday Games organiziran je na način kako bi se posjetitelji upoznali s raznim sportovima i priključili u iste. Cijelokupan događaja započeo je oko 17 sati s odbojkaškom utakmicom, dva na dva, u kojemu su trijumfirale djevojke iz Bilja. Nakon toga Zumba instruktorica, Kristina Pletikapić, otplesala je nekoliko točaka za najmlađe u sklopu Zumba Kids programa. Nakon djece na red došli su i već iskusni ”zumbaši” u Zumba Master Classu. Osim odbojke i plesnih točaka, na red je došla i najvažnija sporedna stvar na svijetu, u maloj verziji – turnir u futsalu. Turnir je osvojila ekipa Okupatora.

Osim sporta, Sunday Games uveličali su članovi Savjeta mladih Osječko-baranjske Županije koji su predstavili svoj rad, kao i Odjel prevencije Policijske uprave OBŽ koji su svim zainteresiranima, ponajviše najmlađima predstavili kako biti siguran u prometu. Nakon sporta i edukacije svi posjetitelji mogli su se okrijepiti uz grad pripremljen od strane članova udruge PSIOS.

Osim Savjeta mladih Grada Belog Manastira u organizaciji su sudjelovali TZ Baranje, SKOK klub – šrp, ŽOK Baranja, Grad Beli Manastir i već navedene organizacije.

Ostatak programa Belomanstirskog ljeta mladih možete pratiti na Facebook događaju.