Pekarska industrija Manna otvorila poslovnicu u Belom Manastiru

Pekarska industrija Manna iz Donjeg Miholjca otvorila je poslovnicu u Belom Manastiru. Radi se o trgovini specijaliziranoj za smrznute proizvode brenda frozen food group. Trgovina je otvorena zajedno s partnerom Mariom Tolićem koji je već imao uhodanu trgovinu u Belom Manastiru, a Pekarska industrija Manna je samo proširila njegovu ponudu s dodatnim artiklima. Svoje smrznute pekarske proizvode plasiraju u sve najveće trgovačke lance diljem Hrvatske, moguće ih je pronaći u više od 1500 poslovnica. Od sada su dostupni u Belom Manastiru, na adresi Kralja Tomislava 36A. Uz trgovinu u Belom Manastiru otvorene su trgovine i u Osijeku, Slavonskom Brodu, Požegi i Đakovu.

Poduzeće Manna osnovano je 2014. godine, godinu nakon plasirali su svojih prvih 20 proizvoda. Glavna djelatnost je proizvodnja smrznutih pekarskih proizvoda kao što su razni croissanti, štrudle i ostalo. Sve je odmah spremno za pečenje te za konzumaciju.

Kvalitetu dokazuje i u natjecanju Zlatna košarica za 2019. godinu kojim se nagrađuju poslovanja u raznim kategorijama. Tvrtka Manna te je godine bila u finalu za proizvođača godine, a pobijedila ih je Podravka.

U belomanastirskoj poslovnici, osim kvalitetne i raznovrsne ponude, kupce očekuju brojne akcije.

Investicija vrijedna 2 milijuna kuna

Nakon što su svoju proizvodnju obavljali u iznajmljenom prostoru, grade vlastitu upravno-proizvodnu zgradu. Investicija je vrijedna dva milijuna kuna, a preseljenje se očekuje početkom sljedeće godine. Nova zgrada biti će u industrijskoj zoni Janjevci u Donjem Miholjcu.

Od vlasnika i direktora saznajemo kako tvrtka mjesečno proizvodi 40 tona smrznutih proizvoda i 500 tona godišnje te da im je novi prostor nužan.