Matej Markan najavio kandidaturu za načelnika Općine Petlovac

Matej Markan, magistar ekonomije, najavio je svoju kandidaturu za načelnika Općine Petlovac. Nastojat će kao nezavisni kandidat steći povjerenje mještana Općine Petlovac na predstojećim lokalnim izborima. Cilj mu je okupiti mladu, sposobnu ekipu koja će unijeti promjene i koja će raditi na razvoju i boljitku Općine Petlovac. Dosadašnji predsjednik Mjesnog odbora Petlovac ističe kako Općina Petlovac zaslužuje bolje.

„Nastojat ću svoj trud i rad kojeg sam prikazao u Mjesnom odboru Petlovac proširiti na razinu općine. Voditelj sam izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te ću nastojati rad općine usmjeriti privlačenju novca iz EU fondova, ne zanemarivši pritom projekte financirane od strane županije/države. Smatram kako Općina Petlovac dobrano kasni za drugim općinama unutar regije te kako stanovnici Općine Petlovac zaslužuju bolje i kvalitetnije uvjete života.

Posebno je naglasio kako želi zadržati mlade obitelji, ali i privući nove. Osim toga, naglašava kako je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku završio studij poduzetništva te kako će sukladno tome poticati rast i razvoj poduzetnika na području Općine Petlovac.” – izjavio je Matej Markan prilikom predstavljanja kandidature za načelnika Općine Petlovac.