22-godišnjak na području Baranje počinio sedam kaznenih djela teška krađa

Policija uhitila 22-godišnji hrvatski državljanin za kojeg se sumnja da je počinio sedam kaznenih djela teška krađa i jedno kazneno djelo krađa. Tijekom 2017., 2018. i 2019. godine provalio je u pet prodavaonica na području Baranje i ukrao mobitele, veću količinu cigareta, novac, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.


Također je, zajedno s 33-godišnjakom, u siječnju provalio u dvije prodavaonice na području Baranje te su ukrali nekoliko tisuća kuna, cigarete i higijenske i prehrambene artikle, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. U siječnju su mladići u Šećerani ukrali i više prostornih metara drva za ogrjev, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.


Također 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo. Mladić je u noći s 3. na 4. siječnja ušao u otključan osobni automobil s ključem u bravici, parkiran u Ulici Matije Gupca u Belišću, stavio ga u pogon i udaljio se. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Policijski službenici pronašli su vozilo 8. siječnja te ga vratili vlasniku. – Izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska