Udruge predstavile svoje aktivnosti na Sajmu udruga Baranje

Na Trgu slobode u Belom Manastiru danas je u prijepodnevnim satima održan Sajam udruga Baranje, u organizaciji Mirovne udruge Oaza iz Belog Manastira.

Sajam udruga organizira se godinama u nazad, a na ovogodišnjem izdanju predstavilo se preko 20 udruga iz cijele Baranje.

Tako su se građani u šetnji glavnim gradskim trgom mogli upoznati s radom udruga i drugi organizacija civilnog društva koji su na uređenim štandovima susretljivo razgovarali sa svima zainteresiranima.

Predstavile su se Prijatelji svetog Martina, Projekt građanske demokratske inicijative, Alegra, Đola, Matica umirovljenika Belog Manastira, LAG Baranja, DVD Beli Manastir i drugi.

Volonteri su prezentirali svoje aktivnosti, projekte i programe zainteresiranim polaznicima koji uvijek imaju priliku priključiti se organizaciji koja najviše odgovara njihovim interesima.

Baranja pruža mnoštvo aktivnih udruga različitih interesnih sfera koje svojim projektima podižu kvalitetu svakodnevnog života korisnika, članova, volontera, ali i građana uopće.