28. Osječki proljetni sajam i 22. Obrtnički sajam

Osječki sajam d.o.o., organizator je 28. Osječki proljetni sajam i 22. Obrtnički sajam u Osijeku, od 04. – 06. ožujka 2022. u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

Zahvaljujući dvadesetodvogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, našoj regiji predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore.

Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu regije poljoprivredne proizvodnje, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 28. Osječkog proljetnog sajma.

Vjerujući u Vaš interes za predstojeću sajamsku priredbu, u nastavku možete preuzeti Prijavu s uvjetima izlaganja na sajmu.

Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i zahtjeve, uvjereni da će 28. Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane i 22. Obrtnički sajam, biti organizirani na zadovoljstvo i korist svih sudionika.