31-godišnjak teško ozlijeđen nakon sudara s teretnim vozilom na osječkoj obilaznici

foto: MB Press

Na području Postaje prometne policije Osijek jutros oko 4,20 sati na cesti D2 južnoj obilaznici Osijeka dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog automobila.

Do prometne nesreće došlo je na način da se 31-godišnjak kretao osobnim automobilom kolnikom državne ceste D2 iz smjera istoka u smjeru zapada te se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na prometnu traku za promet vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je udario u teretni automobil s kojim je upravljao 50-godišnjak. Teretnom automobilu bilo je pridodano priključno vozilo gdje su se na tovarnoj platformi nalazila vozila.

Tridesetjednogodišnji vozač osobnog automobila prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede.

Na mjestu događaja zbog izvlačenja vozača iz osobnog automobila izašli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka.

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su policijski službenici Postaje prometne policije Osijek te je od 4,25 sati državna cesta D2 zatvorena za sav promet koji se odvija obilaznim pravcima.