31. Osijek Street Race Show

foto: Grad Osijek

Osijek je 1. i 2. lipnja domaćin 31. Osijek Street Race Showa, jednog od najuzbudljivijih automobilskih događaja godine. U Sportsko zračnoj luci Osijek-Čepin u subotu se okupilo oko 230 natjecatelja iz cijele Europe, a najbrži automobili i vozači odmjeravaju snage u utrkama ubrzanja na 402 metra.

Otvorenju je nazočio i zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin poručivši kako Grad Osijek podržava Osijek Street Race Show.

– Čestitam Autoklubu Slavonija na organizaciji natjecanja, koje se u Osijeku dva puta godišnje održava već punih 16 godina. Puno ljudi iz šire regije slilo se u Osijek kako bi uživali u adrenalinskom sportu. Ovo je jedan od događaja koji grad čine gradom. Pozivam sve koji danas nisu stigli da sutra dođu i posjete natjecanje – kazao je zamjenik gradonačelnika Vulin.

Uz same utrke posjetitelje očekuje i izložba najimpresivnijih tuniranih vozila gdje će automobilski umjetnici pokazati svoje remek-djelo. Tu su i glazbeni nastupi, DJ-evi, gastro ponuda i zabavni programi za cijelu obitelj.

foto: Grad Osijek
foto: Grad Osijek
foto: Grad Osijek