5. Internacional Borac Cup okupio 500-tinjak djece, pobjednik je Lokomotiva, druga je Crvena Zvezda, a treći Dinamo

Ovaj vikend NK Borac Kneževi Vinogradi bio je domaćin 5. International Borac Cup-a igrača do 11 godina starosti (rođeni 2013. godine). Na turniru su sudjelovale 32 ekipe iz pet zemalja Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Na turniru su sudjelovali Dinamo, Hajduk, Crvena Zvezda, Vojvodina, Osijek, Rijeka, Lokomotiva Zagreb, Sarajevo, Olimpija Ljubljana, Ferencvaroš, Mtk Budimpešta i mnogi drugi.

Pobjednik 5. Internacional Borac Cup-a je Lokomotiva (Zagreb),koja je bila bolja u finalu od Crvene Zvezde (Beograd) rezultatom 1:0, u borbi za treće mjesto Dinamo (Zagreb) pobijedio je Hajduk (Split) boljim izvođenjem jedanaesteraca rezultatom 2:1 .

Najbolji igrač turnira je Filip Buljan (Hajduk), najbolji strijelac je Vukašin Mijatov (Crvena Zvezda), najbolji vratar je Andrija Radoš (Dinamo).

Manifestacija se organizira uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU putem Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

Fotogalerija je dostupna na facebooku Baranje info