Baranjci pokazali veliko srce na humanitarnom koncertu

U petak, 18. siječnja 2019. godine, održan je Humanitarni koncert za Luku Novaka, dječaka od nepune dvije godine koji se rođen s neurorizikom i ima hipertonični i distonični obrazac. Koncert imao je za svrhu skupiti sredstva za ranu rehabilitaciju odnosno terapije za malog Luku koji ne može hodati ni samostalno sjediti. Izostanak adekvatnog ranog tretmana dijete može dovesti u trajnu paralizu.

Baranjci su pokazali koliko srce imaju te je nastavno-športska dvorana bila puna, do zadnjeg mjesta! Osim što su svi ljudi svojim dolaskom pridonijeli mogućnosti za Lukin oporavak, ujedno su se i vrlo dobro zabavili. Belomanastirska dvorana bila je ispunjena pozitivnom energijom koju su zajedno stvorili izvođači, publika i razlog zbog kojega su svi tamo, a to je mali Luka i nada da će brzo biti zdravo dijete!

Mnogobrojne Baranjce i goste zabavljali su Begini, Ljubavnici, Đentlmeni, Kas, Mia Dimšić, Igor Delač, Ivan Šebelj & The Bechers, Sinovi Ravnice, Cecilija i Berny. Svi pozvani izvođači s radošću su se odazvali na ovaj humanitarni koncert.

”Jedan smo nastup otkazali, zbog Luke i nastupa večeras ovdje…” – rekao na je Frontmen benda Begini Mario Budišćak uz zahvalu na pozivu i velikoj podršci koju šalju Luki i njegovim roditeljima.

S nadom da je skupljen dovoljan iznos sredstava prvi korak za Luku i njegove roditelje je odlazak u Specijalnu bolnicu Goljak, nakon toga Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Zagrebu gdje bi Luka trebao ići na pregled i terapije koje bi se provodile sve dok se ne dobije odgovor iz Londona u kojemu bi se Luki mogao promijeniti život.

”Zahvaljujemo se izvođačima, sponzorima, ponajviše ljudima dobrog srca koji su pomogli.” – preplavljeni emocijama poručuju Lukini roditelji.

Baranja je pokazala veliko srce, a ako i Vi želite biti dio te priče i pomoći Luki, još uvijek možete uplatom na račun – IBAN: HR77 23900013 221473924.