Beli Manastir domaćin 1. kola Otvorene karate lige OBŽ-a

foto: Pixabay/Ilustracija

U nastavno-športskoj dvorani u Belom Manastiru u nedjelju, 28. siječnja održat će se 1. kolo Otvorene karate lige Osječko-baranjske županije 2024. godine. Organizator je Karate savez Osječko-baranjske županije.

Karate je japanska borilačka vještina koja koristi sve dijelove tijela u svrhu samoobrane. Karate je popularan među djecom jer kombinira zabavu s učenjem, razvojem samopouzdanja, poštivanja autoriteta, razvijanja samokontrole i suradnje s drugima.

Natjecanje će obuhvatiti različite kategorije i razine, pružajući priliku svim uzrastima i razinama vještine da sudjeluju. Prijaviti se možete putem linka. Prijave traju do petka, 26. siječnja 2024. godine.

Organizatori navode kako natjecatelji svoju dob dokazuju osobnom iskaznicom ili putovnicom. Svi moraju imati liječnički pregled ne stariji od 6 mjeseci i natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za možebitne ozljede, bolesti, zaraze ili bilo koji drugi oblik ugroze zdravlja i materijalne štete. U slučaju manje od 4 natjecatelja po kategoriji organizator zadržava pravo spajanja kategorija.