Besplatne sezonske ulaznice za bazene za djecu s područja Općine Kneževi Vinogradi

foto: Općina Kneževi Vinogradi

Općina Kneževi Vinogradi nastavlja s podrškom svojim najmlađim stanovnicima i u 2024. godini, financirajući sezonske karte za ulaz na bazene u Kneževim Vinogradima. Ova inicijativa obuhvaća svu djecu u dobi od pet godina pa sve do završetka osnovne škole.

Sezonske karte omogućit će djeci besplatan ulaz na bazene, pružajući im priliku za rekreaciju i osvježenje tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Karte može podići isključivo jedan od roditelja ili skrbnika, a predviđena su dva načina za preuzimanje karata.

Prvi način preuzimanja karata je u upravi tvrtke Kneževi parkovi d.o.o., smještenoj na adresi Glavna 82, Kneževi Vinogradi. Karte će se moći podići od 12. do 14. lipnja 2024. godine, svakim radnim danom u periodu od 10 do 14 sati.

Drugi način preuzimanja karata bit će na ulazu SRC Kneževi Vinogradi – bazeni, koji se nalazi na adresi Moše Pijade 11, Kneževi Vinogradi. Ovdje će roditelji ili skrbnici moći preuzeti karte od 15. lipnja 2024. godine, svakim danom od 9 do 18 sati.

Ova inicijativa Općine Kneževi Vinogradi doprinosi kvaliteti života djece, omogućujući im pristup zdravim i zabavnim ljetnim aktivnostima. Roditelji i skrbnici su pozvani da iskoriste ovu priliku i osiguraju svojim mališanima nezaboravno ljeto na bazenima Kneževi Vinogradi.