Besplatni verificirani programi obrazovanja za nezaposlene kroz projekt “Educiraj se!”

Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira provodi projekt “Educiraj se!” kojemu je cilj dokvalifikacija i obrazovanje odraslih, dugotrajno nezaposlenih osoba s područja Baranje i grada Osijeka. Bili bismo jako zahvalni kada biste informacije o provedbi i uvjetima projekta objavili na Vašoj web i Facebook stranici kako bismo pronašli zainteresirane za besplatne tečajeve. U nastavku slijedi tekst kojeg možete objaviti ili doraditi po potrebi. 

Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira nositeljica je projekta “Educiraj se!” kojemu je cilj dokvalifikacija i obrazovanje dugotrajno nezaposlenih odraslih osoba s područja Baranje i grada Osijeka. Kroz projekt se nezaposlenim osobama nudi besplatno polaganje VERIFICIRANIH PROGRAMA OBRAZOVANJA ODRASLIH. 

Edukacije se održavaju na učilištu Obris u Osijeku i polaznicima iz baranjskih općina omogućene su besplatne mjesečne karte za vrijeme trajanja tečaja. 
Dostupni verificirani programi su:

KUHAR/ICA

KONOBAR/ICA

PIZZA MAJSTOR/ICA

Uz volju i želju za učenjem i napredovanjem, potrebni uvjeti za prijavu su:- Ukoliko ste mlađi od 29 godina potrebna je potvrda HZZ-a ili HZMO-a o nezaposlenosti 6 ili više mjeseci – Ukoliko ste stariji od 30 godina potrebna je potvrda HZZ-a ili HZMO-a o nezaposlenosti 12 ili više mjeseci

Za više informacija prijavite se na e-mail bara@beli-manastir.hr ili nazovite na broj 031710217 radnim danom od 7-15h. Možete nas doći i posjetiti na adresi Kralja Tomislava 53, 31300 Beli Manastir. 

Projekt „Educiraj se“ odobren je kroz Poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 839.305,74 kune, od čega su EU sredstva 839.305,74 kune.