Crveni križ Beli Manastir: Zajedno za bolju i sretniju budućnost 3

Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir, nositelj je projekta vrijednog 1.485.000,00 eura pod nazivom ‘Zajedno za bolju i sretniju budućnost 3‘ kojega provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom. Projekt je započeo 15. prosinca 2023. godine, a trajat će 36 mjeseci.

Na projektu će se zaposliti 33 osobe koje će pružati usluge potpore i podrške svakodnevnome životu za 198 starijih osoba i/ili osoba sa invaliditetom sa područja Grada Belog Manastira i naselja Šećerana, Šumarina i Branjin Vrh. Na taj način povećat će se njihova socijalna uključenost i razina kvalitete života te će se direktno utjecati na prevenciju institucionalizacije istih.

Projekt „Zajedno za bolju i sretniju budućnost 3“ iz Poziva „Zaželi – Prevencija institucionalizacije“ financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda plus u iznosu od 1.485.000,00 eura. Projekt je započeo 15. prosinca 2023. godine, a trajat će 36 mjeseci.

Za sve dodatne informacije o projektu možete se obratiti direktno Hrvatskom Crvenom križu Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir.