„Dani otvorenih vrata EU projekata” u Belom Manastiru

Grad Beli Manastir organizira prezentaciju projekta „Izgradnja skladišnih kapaciteta“, razvojnog projekta planiranog Intervencijskim planom Grada Belog Manastira i Općine Darda. Ovim projektom, koji će biti realiziran u Poslovnoj zoni Beli Manastir – zapad, postojećim i budućim poduzetnicima planiramo omogućiti adekvatan skladišni prostor, uredski prostori i prostor za edukaciju.

Poziva se sva zainteresiranu javnost na prezentaciju koja će biti održana u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine u 14 sati u prostorijama Etnološkog centra baranjske baštine.

Prezentacija projekta održava se u sklopu tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, uz podršku Europske komisije i u sklopu međunarodne kampanje „EU in my region“, organizira još jedne „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine na brojnim lokacijama diljem Hrvatske.

Više od 160 uspješnih lokalnih projekata otvorit će vrata zainteresiranim građanima i predstaviti se aktivnošću prema svojoj želji, kao i podijeliti svoja iskustva u korištenju EU fondova