Dani otvorenih vrata tvrtke TOS u Kneževu! Predstavljena moderna tehnologija i poslovanje

Danas je održan prvi dan događaja Dani otvorenih vrata tvrtke TOS – tvornica opreme i strojeva d.o.o. u Kneževu!

Uz sajamski prostor gdje su predstavljeni proizvodi, oprema i strojevi ove baranjske tvrtke. Prezentirale su se i zastupničke tvrtke, poslovni program, a bilo je i zabavnoj sadržaja za djecu i odrasle. Uz hranu, piće i dobru atmosferu svi zainteresirani mogu se upoznati s radom i mogućnostima TOS-a sa stručnim objašnjenjem djelatnika i zastupnika.

Između ostaloga, prezentirana je nova tehnologija robota za mužnju krava tvrtke Delaval iz Švedske, s koji se danas lakše i više posla obavi.

,,Povod Dana otvorenih vrata je predstavljanje muzne opreme i svega onoga što radi tvrtka TOS poslovnim partnerima i građanstvu. Bit je povezivanje ljudi i predstavljanje našeg rada i potencijala svim zainteresiranima. Gradimo priču muzne opreme, održavanja svih elemenata u stočarstvu i bioplinskih postrojenja, silosa, tunela za skladišne prostore i sve ono što je potrebno za održavanje u poljoprivredi”, istaknula je direktorica Melita Stojanović.

Dani otvorenih vrata nastavljaju se i sutra (subota, 20. svibanj) na istoj lokaciji – Industrijska 1 Kneževo od 11 sati!

TOS tvornica opreme i strojeva d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanim rezultatima u proizvodnji, ugradnji i održavanju opreme za poljoprivrednu, prerađivačku i prehrambenu industriju, kao i gotovih montažnih objekata i čeličnih konstrukcija u građevinarstvu.