Dnevni servis: Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodila se jedna prometna nesreća, a na području Đakova dogodile su se dvije prometne nesreće.

U vremenu od 4. do 6. ožujka na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 24 vozača koja su imala nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi: 22 vozača osobnih automobila i 2 vozača bicikla.

Najveće pristutnosti alkohola u krvi zabilježenu su proteklog vikenda u Đakovu (1,99 grama po kilogramu), Majškim Međama (1,20 grama po kilogramu) i Markovcu Našičkom (1,92 grama po kilogramu).

Proteklog vikenda osim alkohola evidentirano je još 305 prekršaja od kojih 157 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 13 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 21 prekršaj nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 6 prekršaja upravljanja pod zabranom, 4 prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 2 prekršaja odbijanja ispitivanja na prisutnosti droga u organizmu vozača i 100 ostalih prekršaja.