Dostavljanje nominacije za proglašenje najuspješnijih sportaša u 2021. godini

foto: MB Press (arhiva)

Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira i ove godine dodjeljuje nagrade za najbolje sportaše. Otvoren je poziva za dostavljenje prijedloga za nominaciju onih najboljih.

Nagrada se dodjeljuje u kategorijama najbolje sportašice, najboljeg sportaša, najboljeg kolektiva za seniore te najperspektivnije sportašice, najperspektivnijeg sportaša i perspektivnijeg športskog kolektiva za mlađe uzraste.

Klubovi s područja grada prema postignutim rezultatima na službenim domaćim i međunarodnim športskim natjecanjima u 2021. godini mogu predložiti svoje kandidate za ova priznanja.

Isto tako, športske udruge i klubovi, koji obilježavaju godišnjicu osnivanja ili u svojim klubovima imaju dugogodišnje športske djelatnike, mogu dati prijedlog za dobivanje priznanja Zajednice za 10, 20 i više godina volonterskog djelovanja u klubu, kao i prijedlog za najuspješnijeg trenera ili drugih osoba iz oblasti sporta uz obrazloženje životopisa i sportska dostignuća.

Klubovi svoje prijedloge mogu poslati uz ispunjeni obrazac, pisano obrazoloženje i fotografiju na e-adresu: [email protected]