Festival Čarolija riječi Gradske knjižnice Beli Manastir

foto: pixabay

Gradska knjižnica Beli Manastir organizira festival Čarolija riječi koji će se održati 19. i 20. svibnja 2022. godine u etno selu Baranjski divani (Hotel Patria) u Belom Manastiru.

Festival Čarolija riječi zamišljen je kao kulturno umjetnička manifestacija koja kroz kreativne radionice za djecu, susrete s književnicima, kreativnim i izvedbenim umjetnicima te prodajni sajam knjiga, školskog pribora i unikatnih kreacija, za cilj ima poticaj čitanja, kreativnog izražavanja i stvaranja, kupovinu knjige i širenje pozitivne energije. Kao kulturno-turistička manifestacija, Festival doprinosi turističkoj ponudi i promociji Baranje. Namjera je organizatora da Festival preraste u tradicionalnu manifestaciju te da se Baranja, uz bogatu gastronomsku i enološku ponudu te prekrasnu prirodu, obogati prepoznatljivim kulturnim sadržajima za sve stanovnike i potencijalne posjetitelje.

Sve informacije o navedenom događaju možete pratiti i na web stranici https://www.gkbm.hr/ i društvenim mrežama Gradske knjižnice Beli Manastir.