HeadOnEast – nastavak dobre zabave i večeras

Fotografije: Marko Banić

Doručkom za hedoniste na Glavnoj tržnici u Osijeku započeo je ovogodišnji, 4. po redu HeadOnEast! U organizaciji RCK Ugostiteljsko-turističke škole Osijek i HAPIH-a doručak su pripremili učenici Ugostiteljske škole nakon čega su se priključili cooking show-u „Najbolje ribe su na istoku“, u kojem su sudjelovali i profesionalni kuhari Marko Alilović i Darko Kozma.

– Svaki pravi hedonist zna koliko je važno krenuti u dan s dobrim doručkom, a kad je on na tržnici to znači da je on i svjež te da je put od polja do stola najkraći mogući. Nakon doručka kojeg smo realizirali u suradnji s HAPIH-om i RCK Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, napravili smo cooking show te pokazali posjetiteljima kako napraviti nešto malo drugačije od proizvoda Slavonije i Baranje – istaknula je direktorica TZ OBŽ Ivana Jurić.

Fotografije: Marko Banić

 Program je nastavljen Klasikom u parku, Kazalištem na Aveniji i Kraljevskom pričaonicom u Gisku, a HeadOnEast je svečano otvoren u Muzeju likovnih umjetnosti predstavljanjem monografije Osječko-baranjske županije „Slavonija u mojim očima“ autora Antonije Huljev i Ilije Stanušića.

– Ova prekrasna monografija je vrijedan dar, jer ne događa se često da netko dođe i pokloni svoje autorsko djelo Županiji. Zahvalni smo autorima na tome i ova je vrijedna knjiga protokolarni poklon kojim ćemo našim dragim gostima pokazati djelić ljepota Slavonije i Baranje – rekao je župan Ivan Anušić.

Monografija će biti izvrstan poziv svima kojima dođe u ruke da u budućnosti posjete Osječko-baranjsku županiju. A za brojne posjetitelje ovog vikend HeadOnEast nudi vrhunsku zabavu koja se nastavlja i danas.

Fotografije: Marko Banić

Sinoć su parkovi kao okosnice kraljevskog hedonizma odisali vrhunskom zabavom, a posjetitelje su uz izvrsnu hranu i piće privukla i brojna glazbena imena. Bogat glazbeni program nastavlja se i danas, a posjetitelje će uz pregršt domaćih bandova zabavljati i Z++ i Daleka obala.

Posebnost HeadOnEasta kao i proteklih godina čine Kuće svjetla, koje se na četvrtom izdanju Kraljevskog HeadOnEsta nalaze duž Europske avenije. Osvjetljenom rutom i večeras će posjetitelji moći prošetati uz fenjere i nevjerojatne priče iz osječke povijesti. Stoga, ako već niste, stignete još danas. Krenite na istok čeka vas Kraljevski HeadOnEast!