Honor 10 Lite u prodaji u Hrvatskoj

foto:honor

Predstavnici Honora, Huaweijevog e-brenda, izvijestili su kako je u prodaju u Hrvatskoj krenuo model 10 Lite. Glavna obilježja tog pametnog telefona su dobre performanse i vrlo prihvatljiva cijena.

Brend Honor ponajviše je namijenjen mlađoj publici pa stoga ne čudi što kao glavne prednosti u promociji uređaja proizvođač koristi performanse kamere. Tako su njegovi glavni aduti 24-megapikselna kamera koja olakšava fotografiranje zahvaljujući značajkama umjetne inteligencije.

AI, navode iz Honora, poboljšava snimanje selfija prepoznavanjem osam scenarija u stvarnom vremenu. Algoritam koji pokreće umjetnu inteligenciju trenutno prepoznaje različite vrste scena, omogućujući kameri da poboljša značajke lica i pozadinu mijenjanjem vremena ekspozicije. Uz podršku za 3D prepoznavanje lica i AI beauty funkcije, uređaj može prilagoditi efekte uljepšavanja prema dobi, spolu i boji kože korisnika.

Honor 10 Lite dolazi s 6,21-inčnim FullView HD zaslonom i malim usjekom za prednju kameru u obliku kapljice koji povećava odnos između zaslona i kućišta na više od 90 %. U dizajnerskom smislu, uređaj je prepoznatljiv po boji koja se prelijeva. Model s 3 GB radne i 64 GB interne memorije sada je dostupan i u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.899 kuna