Iza Ljepotice parkiranje samo na obilježenim mjestima, inače slijede kazne

Prije dva dana postavljeni su novi prometni znakovi za zabranu parkiranja i zaustavljanja vozila na prilaznim cestama parkinga iza Ljepotice u Ulici Alojzija Stepinca u Belom Manastiru.

Kronični nedostatak parkirnih mjesta u centru grada građani su doskočili parkiranjem na prilaznim cestama, već samom po sebi skučenom, parkingu. Takva navika vozača godinama je pravila probleme stanovnicima obližnjih zgrada, ali i dostavnim vozilima. ”Krkljanac” je bio svakodnevnica, a sada je tome doskočila Gradska uprava i Policijska postaja Beli Manastir.

Naime, postavljanjem znakova za zabranu parkiranja i zaustavljanja vozači će biti ograničeni na parkiranje samo na mjestima obilježenim i namijenjenim za to, u suprotnom biti će kažnjeni.

,,Upozoravamo vozače da vozila parkiraju na obilježena parkirna mjesta, a ne prilazne ceste”, rekao je Žarko Jurak policijski službenik PP Beli Manastir te dodao kako će policija nekoliko puta dnevno obilaziti parking te izdavati kazne za nepropisno parkirana ili zaustavljena vozila.