Izbor za Miss Osječko-baranjske županije – put za Miss Hrvatske

Foto: Izbor za Miss Hrvatske

Izbor za Miss Hrvatske, najstariji izbor ljepote u zemlji ove godine obilježava 30. obljetnicu i 27. studenog vraća se na velika vrata nakon stanke prouzročene svjetskom pandemijom. U velikom finalu koje će se održati u Zagrebu sudjeluju pobjednice iz 20 županija, te, nakon dugo godina i Miss dijaspore. Izbor za Miss Osječko-baranjske županije je u Đakovu 27. kolovoza.

„Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izbor Miss Osječko-baranjske županije, a sam izbor održat će se 27. kolovoza u Đakovu” izjavila je vlasnica licencije i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek.

Djevojke zainteresirane za sudjelovanje u izboru za Miss Osječko-baranjske županije moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora  https://miss.hr/prijavnica do 16. kolovoza.

Službeni casting Izbora za Miss Osječko-baranjske županije održat će se u petak, 18. kolovoza 2023. u 18.00 sati u Caffe baru Click (Ulica Ivana Pavla II. 19, Đakovo).

Na castingu će biti izabrano 10 finalistica, koje će se boriti za titulu Miss Osječko-baranjske županije za Miss Hrvatske 2023.

„Izbor za Miss Osječko-baranjske županije održat će se u nedjelju, 27. kolovoza 2023. u predivnom Strossmayerovom parku u Đakovu u 20.00 sati (s pretprogramom u 19.00 sati). Posjetitelji će uživati u bogatom glazbeno – scenskom programu koji će voditi šarmantni voditeljski par Frano Ridjan i Irena Ivkić”, najavljuje Zdravka Bulović, voditeljica organizacije Izbora za Miss OBŽ.