Izbori prilika za promjenu i mogućnost da se okrenemo prema budućnosti: Zlatko Novak, nositelj liste Demokratskog HSS-a

U Općini Čeminac, se u nedjelju 2. srpnja održavaju izbori za Općinsko vijeće. Demokratski HSS ima listu broj 1 i nositelja liste Zlatka Novaka. U svojoj kampanji je najavio kako će se zalagati za transparentnost općine, dobrobit mještana, poticanje ostanka mladih u općini, ulaganje u infrastrukturu kroz razne projekte.

„Smatram da jedna općina ne može ovako funkcionirati, želimo smiriti strasti i končano početi raditi za dobrobit općine i mještana“, rekao je nositelj liste Zlatko Novak.

Osvrnuo se najviše na ostanak mladih u općini jer su oni budućnost. „Mladi nam odlaze zbog loših situacija u općini. Nitko ih ne sluša, nitko ne radi za mlade. Trebamo ulagati u mlade ljude kroz projekte“ naglasio je Zlatko. Situacija s vladajućima i oporbom je u konstantnoj borbi gdje profitiraju samo pojedinci koji su na vlasti, nadodao je.

Ne dozvolite da vam sudbinu kroje isti oni destruktivci koji su doveli do ove situacije. Dajte svoj glas listi broj 1 jer ovo je prilika za Općinu Čeminac koju moramo iskoristiti.

Programi i investicije za koje se zalaže Demokratski HSS, osim navedenih gore su: izgradnja kanalizacijske mreže, otvaranje ureda za europske projekte i fondove, izgradnja parkirališta, nogostupa, biciklističkih staza, podržavanje rada svih udruga, izgradnja doma za starije i nemoćne ljude na području Općine Čeminac.