“Izlazak iz ormara” Željka Pervana u Osijeku

Komičar Željko Pervan osječku će publiku zabaviti svojom novom stand up predstavom „Izlazak iz ormara“, u četvrtak 23. siječnja u 20 sati u kinu Urania .

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno“, najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

“Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Osijek uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja”, kaže se u pozivnici organizatora.