Izmijenjena signalizacija u Općini Petlovac

Na inicijativu PP Beli Manastir, a u suradnji s Hrvatskim cestama d.o.o., Općinom Petlovac i Službom za sigurnost cestovnog prometa PU osječko-baranjske, izvršeno je dodatno postavljanje prometne signalizacije i opreme na cesti, kako bi u budućnosti smanjili broj prometnih nesreća s najtežim posljedicama (ozlijeđene i smrtno stradale osobe).

Postavljanje dodatne prometne signalizacije i opreme na cesti izvršeno je na sljedećim lokacijama: Petlovac, na raskrižju ulice Z. Brkića i R. Končara te na raskrižju R. Končara, J. Kraša i Hrv. Branitelja te u B. P. Selu na raskrižju Kolodvorske ulice i D 211 te u Kolodvorskoj ulici na izlazu iz naselja u smjeru Belišća.

PP Beli Manastir se zahvaljuje Dejanu Husnjaku iz Hrvatskih cesta, nalečniku Općine Petlovac, Milanu Kneževiću i policijskom službeniku iz Službe za sigurnost cestovnog prometa Josipu Knjeginiću, na tome što su prepoznali ovu inicijativu kao neophodnu za podizanje sigurnosti svih sudionika u prometu kao i građana koji žive u stambenim objektima uz kolnik na navedenim lokacijama. – Izvijestila je danas Policijska postaja Beli Manastir