Jako nevrijeme pogodilo Baranju

Danas u popodnevnim satima jako olujno nevrijeme zahvatilo je Baranju. Kiša, led, jak vjetar i grmljavina na području Baranje započeli su poslije podneva, a u pojedinim dijelovima još su uvijek prisutni i prijete imovini mještana.

Oko 16 sati nevrijeme je zahvatilo općinu Kneževi Vinogradi ponajviše mjesta Suzu i Zmajevac, gdje u morali intervenirati i vatrogasci. Kako saznajemo od mještana obilna kiša popraćena jakim vjetrom trajala je pet minuta, a i u tom kratkom vremenskom roku nastala je šteta. Naime ceste su pune vode, jak vjetar srušio je nekoliko drveća. Također saznajemo kako je drveće palo na tri kuće.

No, nevrijeme nije završeno, oko 17:30 sati na ovome području počinje padati nova kiša popraćena vjetrom. Upozoravaju se svi putnici koji su imali u planu prolaziti ovim područjem da to ne čine zbog neprohodne ceste i mogućeg novog nevremena.

Dva vatrogasna vozila su na terenu i zbrinjavaju nastalu štetu čiji će razmjeri biti poznati nakon završetka lošeg vremena.

Obzirom da Suza i Zmajevac nisu jedina mjesta pogođena ovim nevremenom danas molimo sve čitatelje da nam šalju fotografije nastale štete iz drugih mjesta u Baranji. Fotografije možete poslati u inbox Facebook stranice Baranje info, čiji prečac možete pronaći ovdje.