Jubilarni 25. memorijalni turnir Ivan Galinec Cico

Foto: MB Press

Popovac -ove se nedjelje na igralištu NK Hajduka u Popovcu održao 25. jubilarni memorijalni nogometni turnir Ivan Galinec Cico povodom obilježavanja dana hrvatskih branitelja. Kao što je to uobičajeno posljednjih nekoliko godina na nogometnom turniru u predsezoni snage su odmjerila sva tri nogometna kluba koji egzistiraju u općini Popovac. Igrane su ukupno tri utakmice u trajanju dva puta po 30 minuta, te su klubovi igrali svaki protiv svakoga.

Turnir je otvorio načelnik općine Popovac Zoran Kontak, a okupio je brojne nogometne zaljubljenike iz spomenute općine, ali i šire. Nogometaši su na terenu, unatoč umoru od priprema za predstojeću sezonu, pružili svoj maksimum. Iako rezultat nije bio u prvom planu sve su se ekipe željele okititi laskavom titulom najbolje općinske ekipe.

NK Hajduk kao domaćin ipak se pokazao kao prejak protivnik, te je osvojio prvo mjesto, drugo mjesto zauzela je ekipa NK Belja iz Kneževa, dok je NK Davor iz Branjine završio kao trećeplasirani. Za najboljeg igrača turira izabran je Ante Pole iz ekipe NK Hajduk Popovac, čime je završen 25. memorijalni turnir Ivan Galinec Cico.