Kreće nova sezona klizanja na osječkom Sokolu

Foto: Cavna pro

Kao i svake godine, početkom prosinca tradicionalno započinje sezona klizanja na osječkom Sokolu. Led najvećeg klizališta u regiji za prve klizače bit će spreman neposredno pred sam Dan grada Osijeka, u četvrtak, 1. prosinca 2022. godine!

„Jedna od ključnih lokacija ovogodišnjeg predblagdanskog uživanja Osječana i njihovih gostiju svakako će biti i osječko klizalište koje će svim klizačima pružiti uživanje u ledenoj bajci klizališta na Sokolu. Ledena ploha, na kojoj zadnjih godina podjednako uživaju i djeca i odrasli, udobne klizaljke, glazba, lampice i okrjepa očekuju sve one željne blagdanskog ugođaja”, hvale se u Sokolu i nastavljaju: „Važno je naglasiti kako na 1.500 kvadrata ledene površine ove godine nema ograničenja u broju klizača čemu se, vjerujemo, raduju svi željni ledene zabave na Sokolu. Ove godine, sam prostor klizališta na Sokolu bit će obogaćen zanimljivim pozicijama za fotografiranje, a oni željni okrjepe moći će se ugrijati uz tople napitke i ukusne zalogaje iz gastronomskog kutka.”

U petak, 2. prosinca, smjena od 16.00 do 17.00 sati imat će slobodan ulaz i besplatan najam klizaljki kao poklon klizačima u sklopu proslave Dana grada Osijeka.