Kriza u Osijeku dosegla vrhunac; Kohorta se obračunava s Kuleševićem i Tomasom

Nogometaši Osijeka u posljednje četiri utakmice osvojili su samo dva boda. Razočarani takvim rezultatima, članovi osječke navijačke skupine, Kohorte, izrazili su svoje nezadovoljstvo radom sportskog direktora Ivice Kuleševića i trenera Stjepana Tomasa

Priopćenje Kohorte prenosimo u cjelosti.

‘Nakon dugo vremena pružanja šansi i šutnje grupa je odlučila izraziti svoje nezadovoljstvo radom uprave našeg kluba. Naše povlačenje s tribine i prekid navijanja u dvadesetoj minuti plod je vašega igranja s našom svetinjom, došlo je vrijeme da kažemo dosta!’, stoji u uvodu priopćenja.

‘Mjesecima smo šutili i davali vam podršku koju s vašim smiješnim zalaganjem niste opravdali apsolutno ničime. Naše nezadovoljstvo posebno rezultira radom sportskog direktora Ivice Kuleševića i trenera Stjepana Tomasa koji je iz pouzdanih informacija izjavio da naša djeca klubu nisu potrebna i da na njih ne računa. Bolje je dovoditi propale strance koji pokušavaju oživjeti svoju karijeru i plaćati novinarske članke kako navijači truju atmosferu u klubu.

Nama nije u cilju da naš klub kao danas ostane bez podrške i da navijačka tribina zjapi prazna, ali nitko se s nama neće zajavati i smijati nam se u lice. Došlo je vrijeme da određeni ljudi spakuju svoje kofere i odju iz naše svetinje. Povratka natrag više nema i dajemo vam obećanje da ćemo u borbi za naš Osijek ispustiti zadnji atom snage i da ćemo mi s našom borbom na kraju pobijediti.

UZ OSIJEK DO GROBA !’