Laureati nagrade Suncokret ruralnog turizma iz Općine Bilje: Kuća Biljkinog oca, Csórtok i OPG Duša Baranje

U četvrtak, 30. studenoga održana je svečanost dodjele nacionalne nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award”. Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, organizirala je ovu prestižnu manifestaciju koja je okupila entuzijaste ruralnog turizma.

Osim u Općinu Kneževi Vinogradi, posebne nagrade i srebrna povelja otišla je i u Općinu Bilje. U kategoriji “Tradicijska (ruralna) domaćinstva”, Ziher je ziher – Kuća Biljkinog oca osvojila je srebrnu povelju.

Posebno priznanje u kategoriji “Turistička seljačka domaćinstva” odlazi u ruke Csórtoka, dok se posebno priznanje u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” dodjeljuje OPG-u Duša Baranje.

Ove prestižne nagrade svjedoče o visokoj kvaliteti i raznovrsnoj ponudi turističkih sadržaja u općini Bilje, istinskoj destinaciji kontinentalnog, ruralnog turizma. Gostoprimstvo i posebna priča koju stvaraju predani ljudi iz Općine Bilje ističu se na samom vrhu kvalitete turističkog sadržaja.