Marijan Peran HDZ-ov je kandidat za gradonačelnika Belog Manastira

Foto: MB PRESS

Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Beli Manastir, donesena je odluka o kandidatu za gradonačelnika Belog Manastira iz redova Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima. S 23 glasa za i jednim suzdržanim za kandidata je izabran gospodin Marijan Peran, trenutačni direktor Stanouprave d.o.o.

,,Snažna podrška Gradskog odbora gospodinu Peranu kao kandidatu pokazatelj je sinergijskog djelovanja HDZ-a u Belom Manastiru s ciljem kontinuiteta razvoja Grada. HDZ je na čelu s aktualnim gradonačelnikom Tomislavom Robom pokrenuo pozitivne promjene koje ćemo u iduće četiri godine dodatno osnažiti.” – rečeno je iz HDZ-a.

„Zahvaljujem se članovima Gradskog odbora na iznimnoj podršci, siguran sam kako ćemo nakon 16. svibnja intenzivirati razvoj Belog Manastira i Baranje u suradnji sa županom Ivanom Anušićem i Vladom RH. Zahvaljujem se sadašnjem gradonačelniku Tomislavu Robu na svemu što je učinio za Grad tijekom protekle četiri godine, a HDZ će u Belom Manastiru i prigradskim naseljima, nastaviti razvojnu i sinergijsku politiku na dobrobit svih naših građana i u idućem mandatu.“ – rekao je Marijan Peran.