Na svečanoj sjednici dodijeljene Povelje Grada Belog Manastira

Povodom Dana grada Belog Manastira održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira gdje su dodijeljene Povelje istaknutim pojedincima.

Povelju su dobili: posthumno Stipa Andrić za nesebičan volonterski rad i rad na očuvanju hrvatskih i baranjskih običaja i baštine, Siniša Markan za darivanje krvi 102 puta, Matija Pap za darivanje krvi 100 puta i doktorica medicine Ibojka Sičajmov za značajan doprinos u području zdravstva ostvaren kroz dugogodišnji rad na hitnom zbrinjavanju osoba.

Na sjednici su bili brojni gosti, između ostalih, Vladimir Šeks, saborski zastupnik Stipan Šašlin, zamjenik župana Josip Miletić, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak te brojni načelnici i gradonačelnici.

Gradonačelnik Tomislav Rob se na početku zahvalio svima na dolasku i izdvojio projekte koji će obilježiti buduće razdoblje, a to su podvožnjak, nova skladišta, sanacija preostalih divljih deponija, energetska obnova zgrada i drugo. Istaknuo je demografiju kao najbitniju stvar za budući rad.