Najava kazališne predstave Pivo

Centar za kulturu Grada Belog Manastira, organizira gostovanje Gavran teatra s predstavom „Pivo“. Predstavu je režirala Helena Buljan, a glume Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran.

Predstava će biti odigrana 18. ožujka 2020. (srijeda) u 19.00 sati. Ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti radnim danom od 9 do 14 sati u Centru za kulturu Grada Belog Manastira ili rezervirati na broj 031/ 701 – 214, 095/ 383 9139 ili na [email protected]

O predstavi:
Pivo je neobična komedija koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom šezdeset godina. Autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom. Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan. Na održanom 18.Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle 2018., prema odluci publike Nagradu za najbolju predstavu po izboru publike osvojila je komedija “Pivo”, autora Mire Gavrana, u režiji Helene Buljan.