Najava manifestacija i događaja u Baranji ovaj vikend

Ovaj vikend u Baranji imamo par događanja koja možete posjetiti, a to su: Grahijada u Kneževu, Fišijada u Petlovcu, Vinatlon koji traje dva dana, u sklopu kojega će biti koncert Gorana Karana, Obiteljski dani u Kopačevu i Koncert ansambla Responosorium.

Vinatlon u Zmajevcu:

Petak 23.06

Program počinje u petak u 10 sati, svečanim otvaranjem, nakon čega slijede Paneli o vinu, radionica “Vino i gastronomija na baranjski način”, te predstavljanje vinskih destinacija gostiju “Vinski krug”. Predvečer slijedi svečana dodjela diploma ocjenjenim vinima. Za večernji program su zaduženi: Dora Vestić i Josip Horvat.

Subota 24.06 Koncert Gorana Karana

U subotu, glavni dan Vinatlona počinje u 11 sati, Malom školom vina, a sam Vinatlon starta u 15 sati i odvija se kroz zmajevačke surduke. Cjelodnevna zabava uz igre, glazbu i gastro ponudu biti će dostupna svim posjetiteljima. Više informacija na plakatu.

Natjecanje u guranju bačvi uz surduk – Bačvatlon održat će se i ove godine.

Zaključno nastupiti će Goran Karan i Vagabundo band.

Grahijada u Kneževu

Prva “GRAHIJADA” u organizaciji NK Belja, će se održati u subotu, 24. lipnja s početkom u 17 sati. Najbolji kuhari biti će nagrađeni prigodnim nagradama. Za večernji ugođaj i zabavu će se pobrinuti živa glazba.

Fišijada u Petlovcu

Nogometni klub Petlovac organizira 15. po redu Petlovačku fišijadu, u subotu, 24. lipnja s početkom u 17 sati. Nagrađuju se tri najbolja fiš majstora, a večerašnju zabavu je zadužen Fešta Band.

Obiteljski dani u Kopačevu

Nogometni klub Ribar organizira Obiteljske dane koji će se održati u nedjelju 25. lipnja s početkom u 13 sati. Organizator je pripremio razne aktivnosti, od turnira u nogometu do napuhanca za djecu i igre spretnosti za sve one sportskog duha. Također, u gastro ponudi će biti hrenovke, kobasice i sokovi.

Koncerta ansambla Responsorium

Za one željne kulture, Centar za kulturu Grada Belog Manastira uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, organizira koncert ansambla Responsorium u nedjelju 25. lipnja 2023. u 20 sati.
Koncert će se održati u župnoj crkvi sv. Martina biskupa Beli Manastir. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.