Najava manifestacija i događaja u Baranji ovaj vikend

Ovaj vikend u Baranji imamo par događanja, a to su Baranjska kuglačka liga 2023. i Disco party u Suzi

Baranjska kuglačka liga 2023.

Kuglački klub Beli Manastir i ŠNK Polet Karanac, uz pokroviteljstvo gospodina Slavka Fijačka, organiziraju Baranjsku kuglačku ligu 2023. godine, koja će se igrati svaki petak od 07. srpnja do 04. kolovoza od 18.00-22.00 sata.

1.Kolo počinje u petak, 07.srpnja s početkom u 18:00 sati, KK Zara-Automatrix i Polet Karanac, a u 20:00 sati, Bez promašaja protiv Promašaja 100

Disco party 80-te u Suzi

Najveći hitovi koje i danas slušamo su nastali upravo 80-ih godina prošlog stoljeća. Možemo primijetiti kako se glazba 80-ih ponovo vratila u posljednje dvije godine. Mnogi obožavatelji ove vrste glazbe smatraju kako je to jedno od najboljih desetljeća u povijesti glazbe općenito. U njemu su nastali mnogi glazbeni žanrovi koji imaju veliki utjecaj na glazbu koju danas slušamo.

Ukoliko volite glazbu 80-tih, pravac u Suzu jer Asztalos Keramika organizira Disco party 80-te uz sajam gramofonskih ploča u subotu, 08.srpnja. Sve počinje u 16 sati a trajat će do ponoći.

Koncert Komornog zbora Ivan Filipović iz Zagreba

Centar za kulturu Grada Belog Manastira uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, organizira koncert Komornog zbora IVAN FILIPOVIĆ iz Zagreba, pod ravnanjem dirigenta Gorana Jerkovića, u petak 07. srpnja u 19:30 sati.

Koncert će se održati u župnoj crkvi sv. Martina u Belom Manastiru, Osječka 134. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.