Najava manifestacija i događaja u Baranji ovaj vikend

Ovaj tjedan u Baranji imamo par događaja a to su koncert Maje Šuput u Kneževim Vinogradima, fišijada u Luču, kirbaj u Luču i turnir u odbojci na Gradskim bazenima Beli Manastir.

Koncert Maje Šuput u Kneževim Vinogradima

Veliki koncert Maje Šuput održat će u nedjelju 23. srpnja, s početkom u 21 sat. Održat će se na školskom rukometnom igralištu Sportsko rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi. Ulaz je besplatan.

Turnir u odbojci na pijesku na Gradskim bazenima Beli Manastir

Savjet mladih Grada Belog Manastira u suradnji s TZ Baranje i Projektom građanske demokratske inicijative organizira Belomanastirsko ljeto mladih 2023.

U sklopu toga, u subotu, 22. srpnja, održava se turnir u odbojci na pijesku, na Gradskim bazenima s početkom u 16:30 sati. Pravile igre su igra tri na tri, a prijave ekipa se vrše na licu mjesta.

Fišijada u Luču

Općina Petlovac u suradnji s DVD-om Luč i nogometnim klubom Luč organiziraju 15. jubilarnu fišijadu koja se održava u petak 21.srpnja.

Na dan fišijade, okupljanje i podjela ribe je u 18 sati, kotizacija po ekipi od osam članova iznosi 35 eura i uključuje 3 kg ribe, drva, kruh i mjesto. Kuhanje traje od 19 do 20 sati.

Nakon proglašenja najboljeg fiša i podjele prigodnih nagrada slijedi zabava uz TD bend.

Kirbaj u Luču

Kirbaj u Luču će se održati u subotu, 22. srpnja, a za večernju zabavu od 19 sati je zadužen Fešta bend.