Night club Hypnotic: VIBE Techno Party

S ponosom Vam predstavljamo prvi VIBE PARTY koji će se održati u Subota, 10.05. u Night club Hypnotic -u ★
───────────────────
★ VIBE je PARTY PROJEKT koji obuhvaća tematske glazbene večeri sa house, tech house i techno glazbom, te naravno podžanrove istih. Trenutno gostuju lokalni dj-evi ali u skoroj budućnosti nadamo se i pokojoj inozemnoj suradnji ;)★
───────────────────
★ Prvi VIBE PARTY biti će posvećen TECHNO GLAZBI gdje će Vas budnima držati dva veterana DJ NOLDAR i DJ CHIMP-E te dj koji se brzo progurao na scenu sa svojim energičnim setovima- Junior G ★
───────────────────
───────────────────
★ DJ NOLDAR aka NOISE EXPLICIT ★
Arnold Štigler, poznatiji kao DJ NOLDAR, dj je i producent iz malog sela Lug u Baranji.
Dj-ingom se bavim 13 godina, a posljednjih pet godina također se bavi i produciranjem!
Žanr glazbe koju pušta je techno u svim mogućim žanrovima ipodžanrovima- što obuhvaća soft techno pa sve do hard techna, odnosno undergrounda.
Nastupao je na manjem festivalu Baranja Sound Fest, te po osječkim i baranjskim klubovima kao što su Bastion , Faraon, Lymar, Svik, Charlie, Disco Vardarac itd.
Prošle godine počeo je sa organiziranjem vlastitih partyja pod nazivom IFI Party. Glazbene žanrove koje party obuhvaća su House, Tech House i Techno.
Također ima i svoju radijsku emisiju koja se održava svake subote na internetskom radiu The Session Worldwide (USA), ranije je svirao iliti bio ‘resident’ na Mixed in radiju (iz Češke), Forced Underground UK FM (UK) i DREAMBASE underground radio (Turska).
Neka od imena s kojima je dijelio binu su: Jay Lumen, Marko Milosavljević, Kobaya, Microseven, Igor Garnier, Marc Times, Roce, Chimp-e, Funphreak, Gogzy, Walkay, Mladen Banovic, Alejandro Sosa, Chuby, Ivan Medved, Xsalex, Romano De Laurentis, Antoni Angell, Scott Whichello, NSmooth, Michael Kottas, Dj Eti, Louie Mos, Alek, Franco, Terry Jom, itd.
Kao producent svoja iskustva i znanja je stjecao na Undercool Productions, Reload Records, Opensource Division, High Contrast, Life Sentence Rec, Platform 7even, PL7, Beenoise Records, Ganesha Records, Da Music, itd.

https://www.facebook.com/djnoldar/
https://www.mixcloud.com/DjNoldar/
https://soundcloud.com/dj-noldar
http://www.residentadvisor.net/dj/noldar
http://dj.beatport.com/noldar
http://thesessionworldwide.com/dj-noldar/#.WlYcgHlG3IU
───────────────────
★CHIMP-E★
Daniel Chimp-e Stojanović učitelj je razredne nastave, koji u svom programu ima nešto više od matematike i ostalih predmeta.
Od najmlađih dana sanja o nastupu pred ljudima i stvaranju uzavrele atmosfere na flooru. Napokon, ne tako daleke 2009. godine, čvrsto odlučuje, kako će taj san i ostvariti.
Nakon susreta i prijateljstva s mladim dj-em i producentom u usponu, Damirom Cerinom aka Roce, uči prve korake djinga, te ulaže u prvu opremu.
Od tog trenutka malim koracima ali vrlo brzo, organizira prve party-je, u početku samo manjem broju ljudi, svom krugu prijatelja, a nakon tek nekoliko mjeseci nastupa i pred širom publikom diljem cijele Baranje i Slavonije, što ga na posljetku dovodi i do prvih nastupa u Republici Mađarskoj.
Osim uloge dj-a, najčešće preuzima i organizacijske uloge. Jedan od najznačajnijih evenata je svakako Baranja Sound Fest. U tom projektu sudjeluje kao organizator, promotor, te sudionik uz bok s jednim od danas najuspješnijih tech house izvođača, Jay Lumenom.
Stil koji najviše preferira je tech house i house, pa čak i techno i minimal.
Kao učitelj smatra da je jedan od glavnih faktora u životu mladih naraštaja, te se trudi svoju ljubav prema glazbi prenijeti i djeci s kojom se svakodnevno susreće.

https://www.facebook.com/djChimpe/
───────────────────
★JUNIOR G★
Mladi newcomer iz Osijeka, istančanog i širokoopsežnog ukusa za glazbu, vrlo rano otkriva svoju ljubav prema elektronskim zvucima.
Odrastajući uz starijega brata koji je Dj i producent, strast za mixanjem je prirodno buknula, i sa samo 13 godina, Junior G počinje svoj glazbeni put.
U početku je stilski bio orijentiran oko življeg, starijeg housea, no s vremenom se ukus proširio i prema technu te svemu između.
Nastupao je na brojnim privatnim partijima i afterima po Osijeku i u Županji, te je u međuvremenu postao i promotor Sixth Sense programa.
Nedavno je s bratom započeo party program pod nazivom G-Force te se tada i predstavio široj publici koja je njegov dinamični set otplesala od početka do kraja.

https://soundcloud.com/junior_ghttps://www.mixcloud.com/petar-gajzer/https://web.facebook.com/insomnia.ultraviolet