Novi slučaj trovanja? Mladić u bolnici, evo koje je piće popio

foto:PIxabay

Nakon sumnje na kemijsko trovanje u Rijeci, novi slučaj pojavio se navodno u Zagrebu. U poslijepodnevnim satima u KBC Zagreb zaprimljena je mlađa osoba zbog sumnje na kemijsko trovanje gaziranim pićem. Trenutno je na odjelu gastroenterologije, doznaje Danas.hr te dodaje kako je mladić liječnicima rekao da je popio Coca Colu.

Kako smo već ranije pisali, Policija je još 4. studenog zaprimila dojavu da je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke. Osoba je hitno prebačena u riječku bolnicu pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka.

Tijekom dosadašnjeg postupanja policijski službenici obavili su očevid, izuzeli određene predmete te obavili razgovore s više osoba. O svim dosadašnjim saznanjima policija je izvijestila nadležno Državno odvjetništvo i Državni inspektorat radi poduzimanja mjera.

Oglasila se i Coca-Cole Hrvatska o slučaju trovanja. Potvrdili su kako je slučaj čovjeka koji je hospitaliziran s kemijskom ozljedom jednjaka povezan s bočicom mineralne vode Romerquelle. Tvrde kako se radi o izoliranom slučaju.

“Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima”, poručili su iz Coca-Cole Hrvatska.