Od kolovoza nove cijene grobnica

foto: Baranjska čistoća

Baranjska čistoća obavještava zainteresirane kako će na grobljima kojima upravlja Baranjska čistoća d.o.o. te na kojima postoje uvjeti u vidu slobodnog prostora, cijena standardne zidane grobnice za dvije osobe s betonskim poklopcem do 31.07.2024. iznositi 1850,12 eura, a grobnog mjesta u zidu za urne na Katoličkom groblju 464,53 eura s uključenim PDV-om, nakon čega će cijene biti korigirane u skladu s trenutnom situacijom na tržištu.

Podsjetimo, u okviru projekta ‘Uređeno i uredno’, koji se odnosi na obnovu, popravke i izgradnju na prostorima belomanastirskih groblja, Baranjska čistoća d.o.o. posljednjih je godina investirala i provela izgradnju novih parkirališnih mjesta, ulaza i ograda te restauraciju križeva. Jednako tako, obnovljena je i proširena mreža staza čime je svim posjetiteljima groblja omogućeno jednostavnije kretanje i pronalaženje spomen obilježja i križeva, a na Katoličkom groblju izgrađen je kolumbarijski zid čime je ujedno stvorena vizualna te zvučna barijera uz Osječku ulicu sa svrhom osiguranja mira.

S obzirom na prethodno navedeno, Baranjska čistoća d.o.o. smatra kako je tek drugo povećanje cijena grobnih usluga od 2008. godine, racionalna i opravdana poslovna odluka koja će omogućiti pokrivanje cijena troškova potrebnih kako bi se postignuta zavidna razina usluge i dalje održavala na zadovoljstvo svih korisnika naših usluga.

Za više informacija o potpisivanju Predugovora o kupoprodaji grobnice obratite se telefonski na broj 031/701-561, ili osobnim dolaskom u upravu Baranjske čistoće na adresi Ulica Republike 11, Beli Manastir, radnim danom između 8 i 15 sati.