Od sutra isplata povratne naknade u Dardi i Bilju

foto: Baranjska čistoća

Nakon što je omogućila predaju povratne ambalaže na prostorima reciklažnih dvorišta u Dardi i Bilju, Baranjska čistoća će na navedenim otkupnim mjestima od sutra započeti i s isplatom povratnih naknada za predanu ambalažu.

Isplata povratnih naknada će se provoditi jednom tjedno na dane koji će, ovisno o okolnostima, svakotjedno biti utvrđeni i pravovremeno objavljeni na mrežnoj i Facebook stranici Baranjske čistoće te putem lokalnih radijskih postaja i ostalih medija.

Za početak provedbe isplate, ovaj tjedan će biti organizirana sutra, 23. veljače na reciklažnom dvorištu u Dardi, dok će u petak, 24. veljače isplatu biti moguće preuzeti na otkupnom mjestu u Bilju.

Podsjećamo, predaja otpadne ambalaže se i dalje provodi redovno na otkupnim mjestima u Belom Manastiru, Dardi i Bilju u radno vrijeme reciklažnih dvorišta. U slučaju predaje ambalaže u dane kada nije organizirana isplata, ona će biti omogućena na najavljene datume nakon predočenja potvrde izdane prilikom predaje otpadne ambalaže. Jednako tako, povratnu naknadu moguće je svakim radnim danom pruzeti na blagajni Baranjske čistoće u Belom Manastiru.

RECIKLAŽNO DVORIŠTE DARDA: Osječka ulica 54e

pon – pet 07:00-15:00 h, sub 07:00 – 12:00 h

RECIKLAŽNO DVORIŠTE BILJE: Dunavska ulica 61

pon – pet 08:00-14:00 h

BLAGAJNA BARANJSKE ČISTOĆE: Ulica Republike 11, Beli Manastir

Isplata povratne naknade: pon – pet 07:00-13:00 h