Odbojkaški klub Bilje završio sezonu zabavnim druženjem

Ženski odbojkaški klub Bilje osnovan je 2019. godine, a do danas proširili su svoje djelovanje na cijelu Baranju. Jučer su obilježili kraj sezone druženjem članova kluba i roditelja. Održan je prijateljski turnir u svim kategorijama, a pokoju utakmicu odigrali su i roditelji.

Klub je osnovan s malim brojem članova, a danas broje 90 djece, a osim na području Općine Bilje proširili su se u Općinu Kneževi Vinogradi. Treniraju i djevojke iz Općine Darda.
Trener i predsjednik kluba Siniša Veber na kraju sezone zaključio je kako je zainteresiranost velika te da nedostaje trenera što se planira promijeniti u idućoj sezoni. Zadovoljni su interesom i angažmanom djece i roditelja.

Ova sezona prva je koju je klub odigrao od početka do kraja dok su prijašnje godine bile polovične zbog pandemije koronavirusa koji je ograničio sportska natjecanja.

Odbojkaški klub Bilje okuplja djecu u brojnim kategorijama – super mini, mini, malu, mlađe kadete, kadete te seniorke koje nastupaju u trećoj seniorskoj ligi.

Ovu su sezonu završile kao devete na tablici od ukupno 15 ekipa iz cijele Slavonije.
Veber otkriva kako planiraju kandidirati ekipu i u drugu seniorsku ligu.