Održan Uskrsni korzo u Belom Manastiru

Beli Manastir je 23. ožujka oživio pravim proljetnim slavljem tijekom Uskrsnog korza, koji je organizirala Turistička zajednica Baranje u suradnji s Gradom Beli Manastir. Na Trgu slobode okupilo se mnoštvo građana kako bi sudjelovali u raznovrsnim aktivnostima i uživali u svečanoj atmosferi.

Uređeni Trg slobode

Glavni trg bio je ukrašen predivnim slamnatim uskršnjim motivima i pisanicama, stvarajući savršene kutke za fotografiranje. Šarene dekoracije privukle su mnoge posjetitelje koji su iskoristili priliku za obiteljske fotografije i uživanje u proljetnom ozračju.

Sajam i program za najmlađe

U subotu, tjedan dana prije Uskrsa, održan je sajam na kojem su izlagači ponudili raznovrsne proizvode, od domaćih delicija do ručno izrađenih ukrasa. Sajam je bio iznimno posjećen, a posjetitelji su mogli pronaći ponešto za svakoga.

Od deset sati, program za najmlađe započeo je uz mnogo smijeha i radosti. Mađioničar Josip oduševio je djecu svojim čarolijama, dok su Zeko i Pile animirali najmlađe kroz razne igre i aktivnosti. Djeca su uživala u interaktivnom pristupu i veseloj atmosferi koju su stvorili ovi omiljeni likovi.

Kazališna predstava i plesna završnica

Gradsko kazalište Beli Manastir izvelo je predstavu “Pu po svijetu” na otvorenom, privukavši pažnju mnogih posjetitelja. Predstava je donijela dozu smijeha i avanture, a mladi gledatelji uživali su u izvedbi na otvorenom.

Za kraj programa, plesna skupina IndepenDANCE izvela je energičnu plesnu točku, nakon čega su djeca sudjelovala u potrazi za iznenađenjima i pisanicama. Uskršnji lov na pisanice izazvao je uzbuđenje i radost među najmlađima, dok su Moto Zeke dodatno uljepšali dan svojim posjetom, vozeći se trgom i dijeleći slatkiše.